Kort om mig

Miriam Mirre NilssonÖver 20 års erfarenhet av kommunikation och varumärkesarbete

Gotländska med ambition att göra varumärkesbyggandet både enkelt att förstå och roligt att ta sig an.

Efter ett antal år på Svenska Spel med många folkliga och starka varumärken är jag nu inriktad på att göra tillfälliga eller längre insatser som konsult för dig som vill jobba med ditt varumärke och din kommunikation.

Den du möter är en varumärkesstrateg med ganska mycket skit under naglarna. Under mina år har jag jobbat med strategier och långsiktiga planer men också operativt med allt från att bygga mässmontrar till att bemöta en upprörd kund i telefon. Därför finns goda förutsättningar för att jag ska förstå de utmaningar du står inför i vardagen.

Jag bor och verkar i Visby men jobbar med hela landet utifrån behov. Vill du berätta för mig om dina utmaningar? Då är det bara att kontakta mig för ett första möte.

 

Utbildningar bl a

 

Erfarenhet i jobblivet

Varumärken som jag varit ansvarig för är bl a Keno på den tiden då det för första gången dök upp tre gotlänningar i TV-rutan som satt på en strand och sa ”Jobbe?”, Triss – där jag ledde arbetsgruppen som arbetade fram plattformen ”Plötsligt händer det”, Svenska Spel där ”Spela Lagom” blev ett begrepp för Svenska Spels arbete med spelansvar. Min erfarenhet av ledarskap har jag fått i olika roller som teamledare, sektionschef och avdelningschef.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig. Du kan också besöka mig på Linkedin där det finns en del referenser från kollegor och studiekamrater. Citat från dom som lyssnat på mig eller jobbat med mig finns också här på min sajt under ”Vad andra sagt”.