Tjänster

Jag hjälper dig med grunden och strategin för hur du ska leva och agera ditt varumärke. Att gå direkt på lösningar utan att ha en strategi är som att måla med exklusiv färg på ett underlag där man varken har slipat eller grundat.

Om vi tillsammans kan formulera kundnyttan, konkurrensbilden och hjärtat med din verksamhet så gör det skillnad där ute. För visst kan du påverka. Även om de som egentligen bestämmer vad ditt varumärke står för är omgivningen och kunderna.
Ditt varumärke har styrkor och personlighet. Svagheter och problemområden. Tillsammans sätter vi ord på dessa och gör din fortsatta väg framåt enklare och mer lönsam.

 

Exempel på arbetsprocess

Vi syr ihop ett arbetsflöde utifrån dina utmaningar.

Exempel på arbetsprocess

 

Hur kan uppdraget se ut?

  • Framtagande av varumärkesplattform. Ett antal workshops tillsammans med dig och din grupp tar oss fram. Vi börjar med en inventering av läget och jobbar oss sen vidare med en byggsten i taget. Från syftet med verksamheten till hur vi kan påverka morgondagens kund. Min roll blir att hålla en struktur som leder oss fram genom att både ifrågasätta och stötta. Ert genuina engagemang och deltagande är en förutsättning för att lyckas. Målet är en gemensam bild över hur ert varumärke ska stärkas med hjälp av kärnvärden, prioriteringar och agerande. Om vi träffas och pratar så hittar vi en unik modell just för dig.
  • Föreläsa – ge inspiration. Jag delar med mig av mina erfarenheter och ger er insikter genom att belysa ett antal grundläggande men ack så viktiga frågor. Vad är egentligen ett varumärke? Hur kan vi hitta vår egen unika position? En timme eller en heldag beror på ditt önskemål. Vi tittar på framgångsfaktorer och fallgropar som kan få er att vilja vända på några stenar. Det ska vara lika intressant för den som jobbar på IT-avdelningen som på marknadsavdelningen. För det här med att bygga varumärke berör ju alla!

Som konsult erbjuder jag också min kompetens för uppdrag som:

  • Vikarierande marknadschef, projektledare eller kommunikationsansvarig
  • Utbildning för företagare när det gäller att bygga varumärke

Kan genom samarbete med andra även leverera:

  • Design för logotyper, grafisk profil, reklammaterial
  • Digitala lösningar för webb, Facebook mm
  • Ledarskap och grupputveckling