Att hänga med andra

Att jobba ensam kan vara just ensamt. För mig är det så önskvärt att vara både fri och i ett sammanhang på samma gång. Att ha ett brett nätverk och kollegor där jag kan känna mig hemma och trygg och bara vara mig själv mellan stunderna av jobb samtidigt som jag bara ansvarar för mitt eget resultat. Därför sitter jag tillsammans med andra roliga ensamföretagare på Soro. Vi är just nu sju stycken. Nån försvinner – nån kommer till – över tiden. Som det ska vara. Men vi som landar där – för en stund eller för längre tid – delar samma dröm. Drömmen att kunna leva på sin egen affärsidé. Samtidigt som vi är ganska sociala skitar. Därför är Soro perfekt. Där möts vi över en fika. Där gnäller vi när vi har lite ångest. Där ropar vi ut glädje när vi har flyt.

Soro är en lokal. Inget annat egentligen. Men det håller på att bli något mer. Vi samarbetar. Vi säljer varandra rent automatiskt. Och vi litar på varandras kompetens.

Soro som lokal är möjligheternas ställe. Centralt i Visby – söder om rondellen (den där första precis utanför Söderport). Här finns ännu chans att hyra kontorsplats om man känner igen sig i den där drömmen vi andra har. Här finns också chans att hyra bara lokalen. T ex under Almedalsveckan eller vid andra tillfällen för event. Länkar därför till Soros sida som handlar om att hyra lokalen här.

Jag trivs som fisken i vattnet och även om jag inte vet vad jag gör om ett år eller två så vet jag att det ska mycket starka anledningar till att dra mig härifrån.