AB, ägg och frisörsalonger

2016 har redan somrat till sig rejält. Funderar lite på de första 5 månaderna så här i slutet av maj. Började året med att göra om enskilda firman till AB. Nu ska det skiljas lite på privatliv och arbetsliv var det tänkt. Tycker i o f s att det fortfarande flyter ihop ganska rejält. När är man inte privat? Och när är man inte arbetande?

Jobbar med Gotlandsägg en del. Det är ett företag som trots affärsmässiga mål varje dag tar beslut som har djurens bästa i fokus. Vi pratar mycket om framtiden och vilken typ av djurhållning vi skulle vilja se. Allt går inte att förändra snabbt i djurindustrin men med aktörer som Gotlandsägg så går det åt rätt håll. Höns ska vara fria och helst utomhus varje dag också.

I övrigt så har jag aldrig bokat så många klipptider eller besökt så många frisörsalonger som detta år. Trots det har jag inte klippt mig en enda gång tror jag bestämt. Det är Wavy och vår bokningsapp som tar det mesta av min tid nu. Ett tech-baserat startup-företag är ju galet skoj att vara involverat i. Det händer saker varje dag och för varje ny kund, eller varje ny affärskontakt, eller varje ny medarbetare så tar liksom företaget ny form. Det är som en snabbväxande växt som vi försöker stötta upp så den sträcker sig åt det håll vi vill. Jag lär mig nya saker hela tiden. Vad sägs om att jobba i Slack, Pipedrive, eller Asana? Nya plattformar för mig men så går det när man börjar hänga med unga tekniksmarta människor.